Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ARZU ÜSTÜN : "2023 YILINDA REKOR SAYIDA TURİST AĞIRLAMAYI HEDEFLİYORUZ"

Green Hills Suites Otel'in Başarılı Satış & Pazarlama Müdürü Arzu Üstün ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.İşte Arzu Üstün'ün turizme dair değerlendirmeleri...

ARZU ÜSTÜN : "2023 YILINDA REKOR SAYIDA TURİST AĞIRLAMAYI HEDEFLİYORUZ"

Green Hills Suites Otel'in Başarılı Satış & Pazarlama Müdürü Arzu Üstün ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.İşte Arzu Üstün'ün turizme dair değerlendirmeleri...

ARZU ÜSTÜN :
13 Şubat 2023 - 07:50

Sizi Kısaca Tanıyabilir miyiz?

Merhaba Öncelikle Sizlere Kendimden bahsetmek istiyorum. İsmim Arzu Üstün Green Hills Suites Otel Satış ve Pazarlama Müdürüyüm. 31 yaşındayım Yalovada ikamet ediyorum. Ayrıca şuan Turizm ve Otelcilik 3.sınıf Öğrencisiyim. 8 yıldır evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var. Hem kendini geliştirmek isteyen bir kadın, hem gecesi gündüzü olmayan bir anne, hemde mesleğine aşık bir satışçı ile karşı karşıyasınız. 

2019 Yılında (Pandemi) sektöre girmiş olsam da ; başka hiçbir sektöre geçme gibi bir planım bulunmamakta.Keşke diyorum sektörle daha erken tanışsaydım .

Oteliniz ve Misafir portföyünüz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Otelimiz Marmara’nın İncisi ; Çınarcık Koruköy Bölgesinde konumlandırılan eşsiz doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Konum gereği mavi bayraklı plajlara 3 km uzaklıkta bulunmaktadır. Marmara Bölgesindeki metropol şehirlerin tam ortasında bulunmakta olup; ulaşım açısından İstanbul’a feribotla 45 dk, Bursa’ya 60 dk  Kocaeline 50 dk da ulaşım sağlanmaktadır. Otelimiz alkolsüz hizmet verdiğinden dolayı Misafir portföyümüz; aile, özel konsept odalarımızda vakit geçirmek isteyen balayı çiftleri ve bölgedeki turistik yerler eğlence mekanlarından dolayı da genç kesime hitap etmektedir.

Turizmde kariyer hedefleyen gençlere önerileriniz nelerdir ?

Turizm sektörü aktif ve heyecanı barındıran bir sektördür. Sürekli iş ve kendini geliştirmek için imkanlar sunmaktadır. Otelcilik prestijli bir iştir. Lezzetli yemekler, mis kokulu odalar, güler yüzlü insanlar ile çalışma imkanı sağlamaktadır. İstediğiniz zaman indirimli tatiller, sezon dışında seyahatler, partiler, kongreler size yeni bir dünya kapısı açmayı sağlıyor. Tabi bu anlattıklarım sizi hayal dünyasına sürüklemesin.Çünkü sektörün bir o kadarda zor yanları bulunmaktadır. Mesai kavramınız yoktur, sürekli güleryüzlü olmak zorundasınız kendinizi geliştirip eğitimler almak zorundasınız stres altında aldığınız kararların doğru olması ve misafir kaybına sebep olmaması gerekmektedir. Unutmayın Kariyer Planlaması Sizin Yaşamınızı ve Hayat kalitenizi belirler.‘’Hayatta ne istediğinize karar verin; kalkın ve başarana kadar asla vazgeçmeyin.’’ Bill Porter.

Turizm sektörü ile ilgili 2023 öngörüleriniz nelerdir ?

2023 yılında rekor sayıda turist ağırlamayı hedefliyoruz. Özellikle savaştan çıkan Rusların Ülkemizi tercih etme konusunda talepkar oldukları ön plana çıkıyor. Türkiye'de en iyi tatilin yüksek fiyatlara satılacağı bir yıl olacağını umut ediyoruz. O yüzden en iyi hizmeti vererek gecelemeleri uzatmak için gece gündüz demeden satış pazarlama çalışmaları yapmaktayız. Bu konuda Özellikle sosyal medya ile hareket etmekteyiz. Umarım beklediğimiz hedeflere ulaşırız.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam