Eda Serbest aldığı ödül ile ilgili yaptığı açıklamada: "Uzakrota Travel Awards kapsamında ‘’Women in Travel’’ başlığıyla ödüle değer görülen Turizmin Önde Gelen 50 başarılı kadın yöneticisi arasına girmekten büyük mutluluk duydum.
Tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektöründe de başarılı kadınların sayısının artması bizleri sevindiriyor.Kadınlar her alanda varlar ve fark yaratmaya devam ediyorlar.Turizm ve seyahatte kadın istihdamı artarak devam edecek ve kadınlarımız daha büyük başarıların altına imza atacaklar.
Bu önemli ödüle layık görülmemde desteğini esirgemeyen tüm iş ortaklarımıza, kadın çalışanlarımız başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.
Turizm Sektörünün Önde Gelen 50 Kadın Yöneticisi’’ne ödülleri, Kasım ayında İstanbul’da gerçekleşecek Uzakrota Global Summit’te törenle verilecek.
EJDER TURİZM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EDA SERBEST TURİZM SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN 50 KADIN YÖNETİCİSİ ARASINDA!
Turizm ve seyahat alanındaki başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren uzak destinasyonlarda Türkiye lideri Ejder turizmin başarılı Genel Müdür Yardımcısı Eda Serbest Turizmde en başarılı 50 kadın yönetici arasına girdi.

14 Mayıs 2025 - 11:05
YORUMLAR