Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otelfiyat.com'a En İyi Ekip Çalışması Ödülü

Emitt 2019 ödülleri ve yaz sezonu değerlendirmesi için İdeal Tur AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tuğles Güçlü ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Otelfiyat.com'a En İyi Ekip Çalışması Ödülü

Emitt 2019 ödülleri ve yaz sezonu değerlendirmesi için İdeal Tur AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tuğles Güçlü ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Otelfiyat.com'a En İyi Ekip Çalışması Ödülü
13 Şubat 2019 - 15:29

"Emitt 2019 Seyahat Acentaları Dalında En İyi Ekip Çalışması Ödülü"

Sektörde 15 yıldır hizmet veren bir firma olarak, Emitt 2019 Seyahat Acentaları dalında "En İyi Ekip Çalışması" ödülüne layık olmak bizi oldukça mutlu etti çünkü başarıya giden yolda Ekip ruhunun ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan bir firmayız. İyi bir ekip olmanın iletişimi ve insan ilişkilerini güçlendireceğini, motivasyonu ve bireylerin iş sorumluluğunu artıracağını düşünüyoruz. Bu anlamda ekibimize özel olarak aldığımız ödülümüz bizim için ayrıcalıklı bir anlam taşıyor.

"Bir şirketin büyümesindeki en önemli unsurlardan biri çalışan motivasyonu ve eğitimidir."

Ankara ve İzmir Ofislerinde yaklaşık 130 kişilik bir ekiple hizmet veren İdeal Tur,  İzmirdeki yatırımlarına bir yenisini ekleyerek 2019 yılında 80 kişilik bir çağrı merkezi daha açmayı planlıyor. İzmirde genç nüfusun özellikle turizm sektöründe görev almak istediğini belirten Tuğles Güçlü, sürekli düzenledikleri personel eğitimleri ile teoride öğrenilen bilgilerin dışında uygulama da eksik kalan detayları şirket içi eğitimlerle tamamlamaya çalıştıklarını ve bu anlamda bir ekip olarak tüm kadrolarında bilgi sahibi, donanımlı ve çözüm odaklı çalışan bir firma olmak istediklerini belirtti.

"Emitt 2019 için Acentalar Değerlendirmesi"

Genel anlamda Fuarların başarısı Katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin sayısı ile doğru orantılıdır. Dünyanın 4 büyük Turizm Fuarı arasında olan Emitt her yıl ziyaretçi ve katılımcı sayısını artırıyor. Bu anlamda firmamız içinde 2019 yılı Emitt fuarı oldukça başarılı ve yoğun geçti. Çalışma partnerlerimizden yüzlerce  ziyaret aldık, işbirliklerimizi ve dostluklarımızı pekiştirdik. Yoğun çalışma mesailerinde uzun yollar gidip bu ziyaretleri gerçekleştirmek neredeyse imkansız, dolayısı ile bizim için çok etkin bir fuardı. Emit 2020 için ise yerimizi şimdiden ayırdık, bu sene olduğu gibi tüm misafirlerimizi standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

"2019 Erken Rezervasyon Satışlarından Umutluyuz"

Türkiyede Erken Rezervasyon bilincinin yükseldiğini ve dolayısıyla her yıl tüketicinin daha erken harekete geçtiğini belirten Tuğles Güçlü, Seyahat acentaları olarak bizlerde bu amaçla her yıl reklamlarımızı daha erken tarihlerde başlatarak Tüketiciye bu konuda bir hatırlatma da yapmış oluyoruz. Şuanda Erken Rezervasyon kampanyamız %45'e varan indirimlerle 3000e yakın tesiste devam ediyor. Türkiyenin önümüzdeki 2-3 yıllık süreçte Avrupaya yakın oranda Erken Rezervasyon almaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Bu anlamda çalıştığımız tesislerden beklentilerimiz ise Yabancı Turist ile Yerli Turist arasında  fiyat farklılıklarının uygulanmaması, tüm piyasa koşullarında eşit fiyat ve eşit hizmet sağlanması olmaktadır.

"Erken Rezervasyon Bilinci Yükseliyor"

Otelfiyat.com web portalı üzerinden satışlarını gerçekleştiren İdeal Tur firması, 2018 yılını kişi sayısı olarak %22, Ciro bazlı olarak ise %36 büyüme oranı ile kapattıklarını belirterek, satışlardaki yükselişin  hem kendi yaptıkları yazılım yatırımları  ile hemde sektörde Erken Rezervasyon gerçekleştiren bilinçli tüketicilerin artması sebebiyle yakaladıklarını ifade ediyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam