Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Foça 'da Huzurlu Tatil

Foça 'da Huzurlu Tatil

Foça 'da Huzurlu Tatil
24 Nisan 2019 - 15:37

Foça, İzmir iline bağlı, M.Ö 11.yy'da kurulmuş Aiollar tarafından kurulmuş, Helenistik çağın izlerini taşıyan önemli bir arkeoloji merkezi ve tatil beldesidir. Helenistik çağdan kalma tiyatro, Athena Tapınağı ve kutsal alanı, Pers Anıt Mezarı ve liman kutsal Alanı gibi, arkeoloji ile ilgilenenlerin ilgisini çeken yerler, Foça ilçesindedir. Foça, eski ve yeni Foça olmak üçere ikiye ayrılmıştır. Masmavi denizi, sahilinin güzelliği efsaneleri ve eski taş yapıları ile yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrar.

Foça Adı Nereden Gelir?
Foça adını fok balıklarından almıştır. Siren kayalıkları, Foça'ya adını veren fok balıklarının yaşam alanıdır. Denize girmek Siren Kayalıklarında yasaklanmıştır. Foça adaları, enfes doğası ve denizinin güzelliği ile en çok turist akınına uğrayan yerlerdir. Orak adası, İncir adası, Kartdere adası, Fener adası Hayırsız ada ve Metalik adadan oluşan 6 adadır. Foça'nın merkezinde ve yakın civarında, pek çok otel, motel, pansiyon türü konaklama yerleri mevcuttur. Foça, huzurlu tatil yapılabilecek mekanların çokluğuyla tanınır. Foça'da huzurlu tatil yapmak isteyenlerin bir adresi focaotel1887.com'dur.

Foça Otel 1887 'de Huzurlu Tatil İçin 5 Neden

Sıcak Aile Ortamı
Kültürel değerlerine bağlı bir aile işletmesi olan Foça Otel 1887, orjinalliğini koruyan, eksi bir taş bina içinde olan bir oteldir. Kapısında 1887 yazar. Hizmete 2007 yılında açılan otel, huzurlu bir ortam, güler yüzlü personel ve aile sıcaklığı ilkesini benimsemiştir.

Önemli Yerlere Yakınlığı
Foça Otel 1887, Foça'nın merkezinde, denize 30 metre mesafede, kafeterya ve restoranlara birkaç dakika uzaklıkta, ve pek çok eğlence yerine yürüme mesafesindedir. Ayrıca Eski Foça'yı bisikletle keşfetmek isterseniz, otelin ücretsiz bisiklet hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Farklı Tasarım Odalar
Eski ve yeninin bir arada olduğu farklı oda seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. İçindeki tüm eşyaların antika eşyalardan oluştuğu antika odalar, farklı tarzı ile superior odalar, balkon keyfinden vazgeçmeyenler için balkonlu odalar ve standart odalar ile kaliteli konaklama hizmetinden yararlanırsınız.

Organik Ürün Hizmeti
Otelin kendisine ait olan bahçesinde, kahvaltıda yenen tüm gıdalar organik olarak yetiştirilir ve sofraya getirilir. Uzman yetiştirici ile yetiştirilen ürünler bahçeden sofraya özenle getirilir.

Dükkan 1887
Foça'dan eli boş dönmek istemeyenler için, aile üyelerinin el emeği olan ürünlerden alıp, hediye olarak sevdiklerinize götürme imkanına da sahip olabilirsiniz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam