Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Geniş Ekranı İle Dikkatler Üzerinde: Samsung M20

Geniş Ekranı İle Dikkatler Üzerinde: Samsung M20

Geniş Ekranı İle Dikkatler Üzerinde: Samsung M20
16 Mart 2021 - 01:27

Samsung son yıllarda geliştirdiği teknolojik ürünler ile elektronik dünyasında çok önemli bir yere sahiptir.Şık ve zarif tasarıma sahip akıllı telefonu kullanıcı ile buluşturan firmanın dikkat çeken bir ürünü de Samsung M20 akıllı telefon çeşididir. Samsung M20 6.3 inç ekran boyutu, full HD+ ekran çözünürlüğü, 3GB RAM kapasitesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel seçimlerden biridir. 32GB arttırılabilir hafızaya sahip ürün siyah, koyu mavi ve koyu gri farklı renk seçeneklerinde üretilir. 5000 mAh şarj kapasitesine sahip ürün uzun saatler oyun oynayan kullanıcılar için mükemmel tercihlerden biridir. 29 saat aralıksız konuşmaya kadar dayanan ürünün pili 101 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi de sunar. Bu pil dayanma süreleri ise telefonun arka planında çalışan uygulama sayısına göre değişiklik gösterir.

Donanımsal Özellikleri ile Göz Kamaştıran Akıllı Telefon

Ürünün fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için 13 MP arka kamerası ve 5 MP ön kamerası bulunur. Odaklamayı otomatik olarak ayarlayan ürün hareketli anlarda hızlı fotoğraf çekme özelliğine sahiptir. Ultra geniş açısı da bulunan ürün ile 120 derecelik açılar yakalamak mümkündür. Onlarca farklı kamera modu bulunan ürün ile sayısız fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Güzellik modu bulunan ürün ile ön kameradan selfie çekmek oldukça eğlencelidir. Üründe kişisel verileri korumak için yüz tanıma özelliği ve parmak izi güvenlik sistemi bulunur. 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde arka planda birçok uygulamanın çalışmasına imkan veren ürün arttırılabilir hafıza desteği de sunar. Üretimde gövdesinde kullanılan plastik malzemeler sayesinde hafif olan ürün suya karşı ise dayanıklı değildir ve sudan korumak gerekir.

Yüksek Kalite Ulaşılabilir Fiyatlarda

Ulaşılabilir fiyat aralıklarında satışa sunulan ürün kullanıcılar için avantaj sağlar. Dolar kuruna göre zaman zaman değişen fiyatları takip ederek bütçenize uygun anlarda ürünü satın alabilirsiniz. Teknik özellikleri detaylı bir şekilde incelendiğinde uzun pil gücü, hızlı çalışması, tasarımı ve kamera özellikleri ile ön plana çıkan ürün dosyalarınızı, fotoğraflarınız saklamak için ideldir. Tek hat kullanımına uygun olan ürün kısa sürede hızlı bir şekilde şarj edilir özelliktedir.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam