Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MSC VIRTUOSA Rezervasyona açılıyor

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika’nın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises, 8 Kasım 2020'den itibaren seyahatlerine başlayacak olan MSC Virtuosa gemisi için bugün rezervasyonlara başladığını duyurdu.

MSC VIRTUOSA Rezervasyona açılıyor

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika’nın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises, 8 Kasım 2020'den itibaren seyahatlerine başlayacak olan MSC Virtuosa gemisi için bugün rezervasyonlara başladığını duyurdu.

MSC VIRTUOSA Rezervasyona açılıyor
20 Kasım 2018 - 13:09

Rezervasyonlar ilk olarak sadece MSC Voyagers Club üyelerine açılacak. Bu imkan, üyeliği bulunan MSC Cruises misafirlerini ödüllendirme programının sunduğu pek çok avantajdan biri. Diğer misafirler ise 3 Aralık tarihi itibari rezervasyon yaptırabilecek.

MSC Virtuosa, 2019 yılında hizmete girecek olan kardeşleri MSC Bellissima ve MSC Grandiosa'nın ardından Meraviglia sınıfında dördüncü ve Meraviglia-plus sınıfında ise ikinci gemi olacak. MSC Meraviglia Haziran 2017'de hizmete girmişti.

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Misafir deneyimi dikkate alınarak hem donanım hem de yazılım açısından mükemmeli sunan gemiye MSC Virtuosa ismi, Les Chantiers de l'Atlantique'de bu çığır açıcı gemiyi tasarlayıp inşa eden mimarların ve tersane ortaklarımızın yetenek ve uzmanlığına gösterdiğimiz saygının bir ifadesi olarak verilmiştir.” şeklinde konuştu.

Onarato açıklamasını şöyle sürdürdü “MSC Virtuosa, sadece üç yıldan biraz daha fazla bir zaman içinde hizmete alınan altıncı MSC Cruises gemisi olarak, denizlerdeki en modern ve teknolojik açıdan gelişmiş filolardan birisine katılıyor. Bununla birlikte; MSC Cruises’ın inovasyona olan tavizsiz bağlılığı ile uyumlu olarak, sektöre ve bizimle tatil yapmayı bekleyen misafirlerimize yeni, heyecan verici ve en yüksek kalitede hizmet sunacağı şüphesizdir.”

Bu çığır açan gemiler, zengin özelliklerle donatılacak şekilde tasarlandı. MSC Virtuosa da misafirlerine diğer MSC Cruises gemilerinde sunulan geniş bir yelpazedeki eğlence, yemek, dinlenme, alışveriş ve diğer imkanların yanı sıra alternatifler dünyasında ayrıcalık ve lüks arayan konuklarına "gemi içinde gemi" konseptiyle sağlanan MSC Yacht Club hizmetlerini de sunacaktır. MSC Virtuosa, misafirlerine özellikle aşağıda yer alan imkanların da dahil olduğu eşsiz bir tatil deneyimi yaşatacak:

Sadece MSC Cruises misafirlerine özel, canlı eğlence programlarında dünya lideri olan Cirque du Soleil tarafından sahnelenecek iki yeni Cirque du Soleil at Sea gösterisi. Misafirler  söz konusu performansla haftada altı gece bu amaç için hazırlanan Carousel Lounge'da buluşacak, denizde başka hiçbir yerde bulunmayan ve sadece MSC Cruises’ın Meraviglia sınıfı gemilerinde misafirlerine özel eşsiz bir seyahat deneyimi tadacaklar.

MSC for Me, Çok beğenilen dijital inovasyon programının bir parçası olarak misafir seyahat deneyimini zenginleştirmek için tasarlanmış en yeni teknolojisi. Her kabin o kabine özel olarak üretilmiş konuşma özellikli Yapay Zeka teknolojisi ile donatılacak. MSC Cruises'ın yeni dijital seyahat asistanı olan sektör öncüsü Zoe, ses özellikli teknolojiler alanında uzman olan HARMAN International tarafından tasarlanmış ve özel sipariş üzerine üretilmiştir. Cihaz, 7 ayrı dilde hizmet verebilecek ve kabin rahatlığı ortamında gerekebilecek her detay hakkında bilgi vermek üzere basit ve stressiz bir yöntem sunacak.

Tüm misafirlerin beklentilerini karşılamak üzere, hem özel yemeklerin hem de gündelik öğünlerin taze ve otantik şekilde sıra dışı seçenekle sunulduğu birçok farklı mekan ve yanı sıra her duruma uygun çok çeşitli barlar da gemide yer alacak.

LEGO® ve Chicco da dahil olmak üzere önde gelen aile uzmanlığı markaları ile ortaklaşa oluşturulmuş bu programlar ve imkanlar sayesinde sunulan çok çeşitli aile hizmetleri ve eğlenceleri, gemiyi aile tatilleri için de ideal hale getirecek.

Batı Akdeniz'de yedi gecede altı liman: MSC Virtuosa, Cenova, Marsilya ve Barselona gibi Akdeniz’in en çok tercih edilen limanlarına uğrayacak.

MSC Virtuosa, çevreye olan etkilerini azaltmak amacıyla en son teknolojiyle donatılarak aşağıdaki imkanları sağlayacak: Daha temiz salınım için bir egzoz gazı temizleme sistemi; gelişmiş bir atık su arıtma sistemi; makine dairesinden ısı geri elde etmek için akıllı ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri (HVAC); ayrıca önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlamak için LED aydınlatma ve akıllı cihazlar. Tüm bunlar, MSC Cruises'ın misafirlerine denizdeki en iyi tatil deneyimini sürdürülebilir bir şekilde sunma taahhüdünün de bir parçasıdır.

MSC Voyagers Club üyeleri, MSC Virtuosa için sadece kendilerine sunulan öncelikli iki haftalık satış dönemi içerisinde rezervasyon yaptırırken,  % 5 üyelik indirimlerine ek , % 5 özel indirim ile birlikte kabin seçme hakkına da sahip olmanın avantajından yararlanacaklar. Aynı şekilde diğer misafirler de 3 Haziran 2019 tarihine kadar % 5 oranındaki özel erken rezervasyon indiriminden faydalanabilecekler.

MSC Virtuosa, ilk seferine, İtalya'nın Cenova limanından 8 Kasım 2020'de başlayacak.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam