Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE'NİN GENEL MÜDÜRÜ ÖMER ÖZCAN YENİ TURİZM TRENDLERİ VE İSTANBUL TURİZMİ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare'nin deneyimli Genel Müdür’ü Ömer Özcan, Ramazan Bayramı ve yaz öncesi rezervasyon trendlerini ve İstanbul’un gelişen turizm potansiyelini değerlendirdi.

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE'NİN GENEL MÜDÜRÜ ÖMER ÖZCAN YENİ TURİZM TRENDLERİ VE İSTANBUL TURİZMİ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare'nin deneyimli Genel Müdür’ü Ömer Özcan, Ramazan Bayramı ve yaz öncesi rezervasyon trendlerini ve İstanbul’un gelişen turizm potansiyelini değerlendirdi.

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE'NİN GENEL MÜDÜRÜ ÖMER ÖZCAN YENİ TURİZM TRENDLERİ VE İSTANBUL TURİZMİ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
03 Mayıs 2022 - 10:10

Ramazan Bayramı dönemi için hazırlık ve beklentilerinizin hangi yönde olduğuna dair neler aktarmak istersiniz?

Seyahat kısıtlamalarının azaldığı ve uçuş sayılarının fazlası ile arttığı bu süreçte, seyahat severler özellikle Türkiye tatillerine hız kesmeden devam ettiler. Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare olarak; aslında sadece Ramazan Bayramı dönemi için değil, tüm yıla yayılmış bir strateji ile ilerleyen otellerin başarılı olabileceğine inanıyoruz. Bizler de yönetim kadromuz ile birlikte stratejimizi bu doğrultuda devam ettiriyoruz.Bunun yanısıra Global Turizm’e verdiğimiz önem gereği, tüm dijital platformlarda reklam, medya planlama, sosyal sorumluluk projeleri ve halkla ilişikiler yönünde oldukça stratejik yatırımlar yapıyor ve fazlası ile  pozitif geri dönüşler elde ediyoruz. Tüm bu çalışmalar neticesinde, sektördeki pazar payı çeşitliliğimizi daha fazla zengileştirme şansı yakalıyoruz.



Bu gelişme ve çalışmalar doğrultusunda, bulunduğumuz  bölgede geçtiğimiz yılların aksine;  oldukça verimli bir Ramazan dönemi geçirdiğimizi belirtmek isterim. Ramazan bayramı süresince ve sonrasında; değerli misafirlerimizi, ekibimizle birlikte büyük bir memnuniyetle ağırlamaya devam edeceğiz. 
 
Yaz dönemi için rezervasyon talepleri ne yönde? Yeni pazarlar ve önemli gelişmeler nelerdir?

Yaz dönemi için diğer yılların aksine; bu yıl oldukça yüksek oranda erken rezervasyon talebi ile karşılaştığımızı memnuniyetle belirtmek isterim. Rezervasyon yapan seyahat severlerin dağılımında ise, başta orta doğu ülkeleri olmak üzere; avrupa ve asya ülkelerinden de ciddi bir talep ve artış var. Misafirlerimizin konforuna ve memnuniyetine verdiğimiz önem gereği, 2021 yılında başlattığımız renovasyonumuz da  bitmek üzere.2022 yaz sezonunda; özellikle açık havuz, odalar,spa ve outlet alanlarımız tamamen yenilenmiş olarak misafirlerimizin hizmetinde olacak.  İçinde bulunduğumuz bölge, dinamikler ve artan rezervasyon talebi  karşısında  yatırımcıların gözdesi olmaya fazlası ile devam ediyor.

Özellikle  Ataköy, Bakırköy ve Zeytinburnu  sahil şeridinde  uluslararası otel markalarının bulunması ve yeni projelerin devam etmesi, bir çok kitleye hitap eden oldukça kaliteli  yeme-içme alanlarının sayısının artması gibi unsurlar;  sağlık, gezi ve iş amaçlı seyahatseverlerin, bölgeyi daha sık tercih etmesini sağlıyor.

 
 
İstanbul’un gelişen turizm potansiyeline baktığınızda 2022 için neler söylenebilir?

İstanbul sadece Türkiye için değil, Dünya içinde önemli bir konuma sahip; zengin tarihi dokusu, iş merkezleri, önemli sağlık kuruluşları gibi faktörler her kitleden misafirin öncelikli olarak İstanbul’u tercih etmesini sağlıyor. Bunun önemini de en doğru ifade eden sektörün Turizm olması nedeni ile birbirinden farklı lokasyonlarda misafirlerin beklentilerini karşılayacak uluslararası otellerin olması büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz yıllardaki dinamikler gereği misafirler seyahatlerini ertelemek  durumundaydı.Özellikle sene başından itibaren  oldukça genişleyen ve zaman zaman kapasiteyi aşan bir turizm trafiği mevcut. 2022 yılında artan otel yatırımları  ile birlikte bu kapasite oldukça rahat karşılanacak  ve İstanbul  yine en çok talep gören şehirler listesinde  olmaya devam edecektir. Bununla birlikte; pazardaki payın büyümesi istihdam artışını sağlarken, nitelikli personelin önemi de artıyor.

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare olarak misafirlerimize verdiğimiz önemi, tesisimizde görev alan tüm ekip arkadaşlarımıza da gösteriyor ve gelişimlerini destekliyoruz. Misafirlerimizi, kaliteli hizmet anlayışımız ile tanıştırmak, ve otelimizde ağırlamak için her zaman hazırız.

 
Radisson Otel Grubu olarak, 2020 yılından itibaren mevcut ve güçlü yatırımlarımızı geliştiriyoruz, online ve ekspres check-in/check-out ile dijital altyapımızı geliştirmeye devam ettik. Aynı zamanda günümüz konuklarının hızlı yaşam tarzının beklentilerini; konaklarken, çalışırken ya da toplantılara katılırken daha iyi karşılamak adına Hibrit Toplantı ve Hibrit Oda çözümlerimizin tanıtımlarını yaptık. Ayrıca, EMEA genelinde seçili lokasyonlarda kullanımı daha da kolaylaştırmak adına modern kurumsal video iletişiminde lider olan Zoom ile ortaklık kurduk. Hibrit Odalar hem iş seyahatinde olanlar için hem de günlük konuklar için üretken, kişiye özel ve sessiz bir çalışma alanı yaratmak adına son teknoloji bir ofisin imkanları ile lüks bir otel odasının konforuyla bir araya getiriyor. Bu odalar ikincil ekranlara kolay bağlantı, video konferans olanakları, kablosuz klavye, hoparlör, baskı hizmetleri, kırtasiye malzemeleri, sınırsız çay ve kahve, tesis bünyesindeki sağlıklı yaşam tesislerine erişim ve daha birçok avantaj sunuyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam