Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dünya elitlerinin tercih ettiği destinasyonları sıraladık !

Geçtiğimiz son bir kaç yılı her ne kadar pandemi gölgesi altında geçirmiş olsak da bu durum içimizdeki tatil ve seyahat arzusunu dindiremedi. Aksine daha çok alevlendirdi.Bizde siz değerli okurlarımız için dünyanın zengin elitlerinin vazgeçilmez tatil rotaları arasında bulunan en gözde tatil destinasyonlarını sıraladık. Sizde yurt dışında tatil planlıyorsanız gelin listemize birlikte bakalım !

Dünya elitlerinin tercih ettiği destinasyonları sıraladık !

Geçtiğimiz son bir kaç yılı her ne kadar pandemi gölgesi altında geçirmiş olsak da bu durum içimizdeki tatil ve seyahat arzusunu dindiremedi. Aksine daha çok alevlendirdi.Bizde siz değerli okurlarımız için dünyanın zengin elitlerinin vazgeçilmez tatil rotaları arasında bulunan en gözde tatil destinasyonlarını sıraladık. Sizde yurt dışında tatil planlıyorsanız gelin listemize birlikte bakalım !

Dünya elitlerinin tercih ettiği destinasyonları sıraladık !
24 Nisan 2024 - 08:55

Maldivler
Maldivler huzur bulmak ve izole bir tatil geçirmek isteyenler için birebir.Maldivler Hint okyonusu üzerinde bulunuyor ve 1200 adadan oluşuyor.Bu destinasyonda daha çok otel- ada konsepti mevcut.Özellike zengin turistler tarafından tercih edilen Maldivler’de her bir otel kendine has özel kum plaj ve turkuaz denize sahip.Konuklar genellikle çevreye uyumlu bungolovlarda konaklıyorlar.Hatta Maldivler’de bazı otellere ayakkabı ile girmek bile yasak.

Maldivler’de genel olarak hava 26 derecenin üstündedir.Bu nedenle yanınızda sizi sıkmayacak rahat kıyafetler almalısınız. Akşamları ise hafif tatlı bir rüzgar teninizi üşütebilir.Bu yüzden yanınıza ince bir hırka veya sweat-shirt almanızı öneririz.Ayrıca Maldivler’e gitmeden önce rezervasyon yaptırdığınız otelden de detaylı bilgi alabilirsiniz.Bununla birlikte Dünyaca ünlü marka Calvin Klein’de bölgeye özel kıyafet seçenekleri bulunuyor.


Maldiv Adaları

İbiza- İspanya
Dünyaca ünlü tatil destinasyonu İbiza özellikle deniz kıyısındaki eğlenceli gece hayatı, sınırsız partileri ve adına yazılan şarkılar ile her daim gündemde. Dünyanın en ünlü gece kulüpleri burada.İbiza 50’den fazla özel kumsala sahip.Tertemiz denizi, kumsalları, lüks hayatı ve eğlenceli gece hayatı nedeniyle yılın her döneminde dünyanın en elitleri tatillerini bu küçük Akdeniz adasında geçiriyorlar.

Tatilinizi İbiza’da geçirecekseniz yanınıza rahat kıyafetler almalısınız.Özellikle bayanlar sahilde yürürken kot şort ve bikini gibi rahat kıyafetler giyebilirler.İbiza o kadar rahat bir tatil yeri ki; kimse sizi bakışları ile rahatsız etmeyecektir.Erkeklere gelince rahat kıyafetler giymeliler.İbiza’da her şey o kadar rahat ki modada özel bir kural yok.


İbiza

Dubai –Birleşik Arap Emirlikleri 
Dubai, dünyada adı lüks yaşam tarzı ile özdeşleşmiş sayılı yerler arasında gösteriliyor.Ultra lüks yaşam tarzı ve yüksek standartları ile Dubai zengin turistlerin vazgeçilmez tatil destinasyonları arasında.Dünyanın en ünlü isimleri ya tatillerini burada geçiriyor yada burada mülk satın alıyor.Dubai, zenginlere özel tasarlanmış yapay havuzlar, özel adalar ve kapalı kayak merkezleri gibi bir çok aktivite imkanına sahip.Ayrıca dünyanın en yüksek oteli JW Marriott Marquis’te Dubai’de bulunuyor.Dubai’de giyim konusunda kendinizi hiç sıkmayın.Erkekler için ideal olan bir gömlek ve pantolon.Ülke’de çok fazla göçmen olduğu için kıyafet konusuna pek karışılmıyor.Fakat mümkün olduğunca açık giyinmemek gerekiyor.Ülkede kapalı alanlar klimanında etkisi ile biraz soğuk.Bunu mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.Daha çok ürün seçeneği için Guess ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Dubai

Cannes- Fransa
Fransız Rivierası’nın en gözde turizm, kültür ve sanat merkezlerinden biri olan Cannes aynı zamanda Avrupa’nın en lüks tatil destinasyonlarından biri kabul edilir.Her yıl düzenlenen film festivali nedeni ile ünlü ve zengin turist akınına uğrayan şehirde lüks yaşam tarzını her yerde hissedebilirsiniz.Cannes sahil boyunca kumlu plajlar, lüks butikler ve oteller ile çevrilmiştir.Cannes’ta Dünya jet sosyetesiyle birlikte tatil yapabilirsiniz.Her ne kadar Cannes’ta bir şıklık yarışı söz konusu ise de tatiliniz süresince rahat kıyafetler giyebilirsiniz.


Cannes

Barbados Adası- Amerika Birleşik Devletleri
Barbados Adası, Kuzey ve Güney Amerika arasında yer alan Karayip takım adalarından birisidir.Ada, kumsalları, şık otelleri ve lüks restoranları ile jet sosyetenin en gözde tatil destinasyonları arasında yer alır.Yılın her döneminde denize girilebilen Barbados’ta oldukça ılıman bir iklim bulunmaktadır.Ekvator’a yakın olan Ada’da güneşe ve su kaybına karşı biraz dikkat etmek ve bu nedenle rahat ve ince kıyafetler giymek gerekli.Yinede sahiller dışında plaj kıyafetleri ile dolaşmamakta fayda var.Ada’da genellikle hediyelik eşya ve kıyafet dükkanları saat 16:00‘ya kadar açık oluyorlar.Pazar günleri ise bir çoğu kapalı.Bu nedenle kıyafet konusunda Barbados 'a gitmeden önce hazırlık yapmakta fayda var.


Barbados Adası 

Miami- Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri’nin deniz, kum ve güneş dendiğinde akla gelen ilk şehri şüphesiz Miami.Uzun plajları, elit restoranları, lüks segment müşterilere hitap eden alışveriş merkezleri ve zengin gece hayatı ile Miami zenginlerin en önemli tatil destinasyonlarından biri arasında.Miami’de tarihi ve turistik bir çok gezi noktası bulunuyor.Miami, Amerika’nın en sıcak şehirleri arasında yer alıyor.Miami’de Gator Park, Vizcaya Müzesi ve Bahçeleri, Özgürlük Kulesi, Mercan Kalesi, Kampong, Venedik Havuzu, gibi bir çok yeri ziyaret edebilirsiniz.Özellikle yüzmek ve sörf yapmak isteyenler için Güney Plajı vazgeçilmez bir seçenek.Her ne kadar Miami’de kıyafet tercihi bölgeden bölgeye değişse de havanın sürekli sıcak olması sebebiyle mayo, bikini, şort ve terlik temel gereksimiz olacak.Ve tabi ki yanınıza rahat bir şehir elbisesi almayı unutmayın.Akşamları biraz serin olabilir.Bu yüzden Kenzo’nun Sweatshirt modellerini inceleyerek seyahatiniz öncesinde hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.


Miami

Hadi, hayalinizdeki mükemmel tatil için ne bekliyorsunuz? Sizde sizler için hazırladığımız listemizden dilediğiniz rotayı seçerek tatilinize başlayabilirsiniz.Şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam