Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En Hızlı Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?

En Hızlı Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?

En Hızlı Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?
14 Aralık 2020 - 11:07

Uluslararası seyahatlerde kullanmak için Almanya vizesi, Fransa vizesi, Hollanda vizesi, Amerika vizesi, Kanada vizesi, İngiltere vizesi almak istediğinizde bu işi hızlandırmak için yapabileceğiniz en iyi hareket danışman bir firmadan destek almak olacaktır. Vize işlemleri konusunda destek olacak danışmanlık firmaları konsoloslukların tüm detay bilgilerine sahip ve istedikleri evrakları hazırlamakta yetenekli profesyonel bir ekipten oluşmaktadır. Vize başvurularında konsolosluklarda şahsi başvurularınız kabul edilmekle birlikte bazı ülkeler aracı kurumlar kanalıyla de evrakların kontrollerini yapıp vize verim işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda noterden ıslak imza ile verilmiş olan vize alım sözleşmesinin danışman firmanın elinde bulunması yeterli olacaktır.
 
En Kolay Vize Nasıl Alınır?
 
Kolay bir şekilde vize al için başvuru yapılacak ülkenin değişiklik gösteren şartlarının hepsinin bilinmesi önemlidir. Baz durumlarda aracı firmalar olsada konsolosluklarda başvuru sahibinin parmak izinin alınması talep edileceğinden randevu alındığında randevu saatinde şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir. Ülkemizden sadece Orta Doğu ve Afrika ülkelerine giderken herhangi bir şekilde bizzat başvuru talep edilmemektedir. Amerika’ya yapılacak olan seyahatlerde hangi amaç ile ilgili olursa olsun mülakat prosedürü zorunlu olduğundan bu durumlarda belge hazırlıklarına danışman firmalardan destek alabilir ama başvuruda mutlakal bulunmanız.Vize alım işlemlerinde herhangi bir deneyiminiz olmasa bile ilk aşamanın bir pasaport sahibi olmanız gerektiğini unutmamalısınız.
 
Hızlı Vize Almak İçin Ne Yapmak Gerekir?
 
Sahibi olduğunuz pasaportunuzda en az altı aylık geçerlik süresinin olması, yıpranmamış olması ve son on yıl içerisinde alınmış olması gerekmektedir. Konsolosluklar vize için istemiş olduğu evrak hazırlama süreçleri bir kaç gün sürmektedir. Bu aşamalarda hazırlanması gereken evraklarla ilgili olarak seyahatin amacına ve seyahati yapacak kişinin bireysel durumuna göre karar verileceği için belgelerin eksiksiz olması çok önemlidir. Ortak belgeler dışında seyahat amacı doğrultusunda konsolosluklar ek belgeler istemektedir.Vize başvuru formlarını doldurma şekilleri çok önemlidir. Başvuru formlarında doldurulan bilgiler ile hazırlanan belgeler arasında uyumsuzluk olmaması gerekmektedir. Vize başvuru ücretleri ülkeden ülkeye farklılık göstermekle birlikte başvuru evrakların tamamlanmasında büyük bir rol oynamaktadır. Başvurudan sonra size verilecek olan takip fişi ile vizeniz ile ilgili olumlu ya da olumsuz sonuçları alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam