Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

M.I.C.E Sektörünün Çıtası Yükseliyor

Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, MICE sektörü ilgili değerlendirmelerde bulundu.

M.I.C.E Sektörünün Çıtası Yükseliyor

Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, MICE sektörü ilgili değerlendirmelerde bulundu.

M.I.C.E Sektörünün Çıtası Yükseliyor
25 Şubat 2019 - 10:30

Doğru ziyaretçiye ulaşmak artık daha kolay!

“Geçmiş yıllarda kalemden anahtarlığa ve oyuncağa kadar çeşitli eşantiyon dağıtımı ile stantlaraziyaretçi çekiliyordu. Lakin katılımcılar doğru hedef kitleye ulaşmakta ya da ulaştığı kitleye kendini ifade etmekte sıkıntılar yaşayabiliyordu.

Günümüzde ise teknolojik gelişmeler ve bilinçli müşteri kavramının oluşmasıyla doğru ziyaretçi kitlesine ulaşmak ve katılım yapılan fuarda teknolojiden faydalanarak markanın kendini en doğru şekilde ifade etmesini sağlamak mümkün”açıklamasında bulunan Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete,mobil duyurular,aplikasyonlar, interaktif sunumlar vesanal gerçeklik deneyimleri ile doğru kitlenin stantlarda daha uzun ve verimli kalmasının sağlandığını, yapılan uygun prezentasyon ile potansiyel bayi-müşteri kitlesinin de daha kolay kontak sağladığını belirtiyor.

“Stant tasarımları ve ürünlerin sunulma şekli tamamen değiştiriyor”

İslam İşbirliği TeşkilatıHelal Expo ve DünyaHelal Zirvesi gibi Türkiye’nin prestijine ve ticaretine katkı sağlayan organizasyonlara imza atanve projenin oluşturulması; pazarlama ve satış aktiviteleri, kurumsal ilişkiler, operasyon yönetimi ve operason konularında A’dan Z’ye hizmet verenDiscoverEvents, yurt dışında önemli fuarlara milli katılım sağlayarak Türk firmalarınbu organizasyonlara katılımlarını da organize ediyor. “Yurt dışında organizatörler fuarlarına katılım yapan firmaların stant kurulumlarında özellikle görsel avantaj sağlayabilecek detaylara önem veriyor” diyen DiscoverEventsYönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete,  gelişen teknoloji ile fuar stantlarının tasarlanma ve yeni ürünlerin sunulma şeklinin de tamamen değişeceğini söylüyor.

“Teknoloji geliştikçe insanların üretim yaptıkları ürünüyada hizmetlerini tanıtma yolları da buna paralel olarak gelişmekte. Şu anda kullanılan stratejilerin arasında hologramlar, robotlar ve interaktif standlar ön planda çıkıyor. Bu konuda kendisini geliştirebilen firmalar, fuar katılımcılarının her tür teknolojik taleplerini yerine getirebiliyor, inovatif çözümler üretebiliyorlar. Biz de DiscoverEventsolarak müşteri kitlesinin dikkatini çekmek ve kaliteli bir deneyim yaşamasını sağlamak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz” diyen Ete, bu bağlamdamüşterilerinin her tür beklentisine uygun çözümler geliştirebileceklerini belirtiyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam